GOED VOOR HET MILIEU EN UW PORTEMONNEE!

Wilt u een technisch perfecte iPhone of Samsung kopen voor uzelf of voor uw kinderen die goedkoop en technisch in perfecte staat is? Koop dan een refurbished toestel van Gezinsmobiel! “Refurbished” betekent letterlijk “gereviseerd”. Deze toestellen worden veelal opgekocht bij het bedrijfsleven, of zijn opgekocht uit onverkochte voorraden. Niet alleen zijn ze technisch perfect, ook zorgen wij dat ze er zo goed als nieuw uitzien: wij verkopen alleen toestellen uit de hoogste klasse. Een refurbished toestel van Gezinsmobiel: goed voor uw portemonnee en het milieu!

Wij kopen geregeld partijen in, waardoor ons actuele aanbod wekelijks kan wisselen. Klik op onze webshop voor ons actuele bod!

ONS UITGANGSPUNT

Deze toestellen worden door onze partner op alle belangrijke punten grondig getest, en daar waar nodig worden onderdelen vervangen. Technisch gezien ontvangt u een toestel in nieuwstaat, alleen tegen veel lagere kosten dan een nieuw toestel. Een refurbished toestel is goed voor uw portemonnee en ook goed voor het milieu! We verkopen de toestellen alleen in de beste condities: 

A GRADE: ALS NIEUW

Dit zijn de mooiste toestellen. Deze toestellen zijn bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het kan zijn dat er een licht, oppervlakkig krasje zichtbaar is, wat vaak met het blote oog lastig vast te stellen is.

NIEUWSTAAT

Toestellen in deze categorie hebben geen enkel gebruiksspoor en zijn dus absoluut niet van nieuw te onderscheiden. In sommige gevallen zijn het letterlijk nieuwe toestellen.  Naast de standaard accessoires worden deze toestellen altijd met originele Apple doos geleverd.

A GRADE: ALS NIEUW

Dit zijn de mooiste toestellen. Deze toestellen zijn bijna niet van nieuw te onderscheiden. Het kan zijn er een licht, oppervlakkig krasje zichtbaar is, wat vaak met het blote oog lastig vast te stellen is.

B GRADE: GOEDE STAAT

Deze toestellen kunnen lichte gebruikssporen vertonen. Vaak zitten er enkele krasjes op de behuizing. Indien er een kras op het scherm zit, zal dit zeer oppervlakkig zijn. 

GARANTIE

Alle Samsung toestellen leveren we met 1 jaar garantie, de Apple toestellen met 2 jaar garantie (accu: 1 jaar). Een oplader wordt meegeleverd.  Ons assortiment kan geregeld wisselen, afhankelijk van vraag en aanbod. Koopt u gerust van ons een refurbished telefoon: veel voordeliger en milieuvriendelijker dan een nieuw toestel.

Overtoompassage 2
3353 HE Papendrecht
078-7620583
klantenservice@gezinsmobiel.nl

© 2013-2022 Gezinsmobiel | 
Alle Rechten Voorbehouden