GEZINSENERGIE X
GEZINSMOBIEL

Samen bieden we de beste deals aan
op het gebiedvan energie en
mobiele telefonie.

GEZINSENERGIE X GEZINSMOBIEL

Samen bieden we de beste deals aan op het gebied
van energie en mobiele telefonie.

GEZINSMOBIEL X GEZINSENERGIE

Gezinsmobiel is familie van Gezinsenergie. Samen bieden we de beste deals aan op het gebied van energie en mobiele telefonie. Dankzij de kracht van ons collectief met ruim 18.000 deelnemers kunnen we voor gas, stroom en mobiele telefonie de scherpste deals aanbieden. Met één centrale klantenservice voor al uw vragen wordt u snel, deskundig en betrouwbaar geholpen. Onze klantenservice wordt hoog gewaardeerd. Dankzij onze mooie klantenportal heeft u dagelijks inzage in uw energieverbruik.

SPONSORING

Op het gebied van sponsoring maken wij andere keuzes dan onze concurrenten. Wij steunen geen voetbalclubs, maar zetten ons via stichting Stéphanos in om de allerarmsten in Afrika te helpen. Dit doen wij door het organiseren van een jaarlijkse concertreeks van The Musix, waarbij we jaarlijks collecteren voor dit goede doel. Deelnemers kunnen genieten van een mooi avondje uit. 

COMBI AANBOD

Bent u nog geen deelnemer met gas en stroom? Maak dan gebruik van ons combi aanbod voor energie en mobiel, en bespaar fors.

Gezinsenergie levert steeds meer 100%
zonne-energie uit eigen bronnen

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan gerust contact op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u zo goed en zo snel mogelijk te helpen.

Overtoompassage 2
3353 HE Papendrecht
078-7620583
klantenservice@gezinsmobiel.nl

© 2013-2022 Gezinsmobiel | 
Alle Rechten Voorbehouden