OUDERLIJK TOEZICHT

Kinderen en hun telefoon. Elke ouder zal er over mee kunnen praten: het is een hele uitdaging om het internetgebruik en telefoongebruik van uw kinderen in goede banen te leiden. Toch zijn er prima oplossingen beschikbaar waarmee u op een eenvoudige manier toezicht kunt houden op de telefoon van uw kinderen. Daarbij gaat het niet alleen om het instellen van bijvoorbeeld een maximale schermtijd, maar juist ook op wat ze doen. 

Gezinsenergie houdt de ontwikkelingen op dit gebied nauwkeurig voor u in de gaten en brengt u daarvan op de hoogte. Via onderstaande linken kunt u meer lezen over de apps die wij voor ouderlijk toezicht adviseren.

het is een hele uitdaging om het internetgebruik en telefoongebruik van uw kinderen in goede banen te leiden
Iphone

OUDERLIJK TOEZICHT
OP IPHONE TOESTELLEN?

Heeft uw kind een iPhone of iPad? Dan zijn er diverse mogelijkheden om ouderlijk toezicht in te stellen. Dat kan zowel zonder installatie van een speciale app, als met de installatie van een app. Via onderstaande knop kunt u een blog van KPN lezen met daarin stap voor stap uitgelegd wat uw mogelijkheden zijn.

Android

OUDERLIJK TOEZICHT
OP ANDROID TOESTELLEN?

Google Family Link is een app waarmee u subtiel ouderlijk toezicht houdt, zodat uw kind veilig online is. U kunt meerdere grenzen aangeven. Bijvoorbeeld hoeveel uur per dag uw kind bepaalde apps mag gebruiken. Of wanneer het bedtijd is, waarop de telefoon automatisch wordt vergrendeld. U kunt ook in-app aankopen inzien en bepaalde apps verbergen. Ook voor Android gebruikers heeft KPN een duidelijke blog geschreven over het instellen van ouderlijk toezicht:

Laat u vrijblijvend terugbellen door één van onze adviseurs

Overtoompassage 2
3353 HE Papendrecht
078-7620583
klantenservice@gezinsmobiel.nl

© 2013-2022 Gezinsmobiel | 
Alle Rechten Voorbehouden